Anker Solutions ansluter till Winpos Group

20.06.2018
PRESSMEDDELANDE
Juni 2018


Anker Solutions AB och Winpos Group AB går samman för att stärka närvaron på den svenska marknaden. Anker Solutions AB har under många år jobbat tätt med Winpos som exklusiv återförsäljare inom hospitality-området.

Anker Solutions AB har under de senaste åren varit framgångsrika på den svenska marknaden där man har marknadsfört mjukvaran AnkerPOS som är en av Winpos-koncernen utvecklad modern och anpassad hospitality-mjukvara.

Winpos har under 2018 gått samman med IT-bolaget Carus och nu kommer även Anker Solutions AB att ingå i Winpos Group.  

-  Vi är väldigt glada att Anker Solutions med personal vill samarbeta med oss och ingå under Winpos-gruppens paraply, säger Winpos Groups ordförande tillika huvudägare Oscar Stenberg. - Vi har under många år jobbat nära med ett gott samarbete så att ta detta steg är helt naturligt. 

- Vi ser en konsolidering på marknaden, så tillsammans med Carus och Anker Solutions kommer vi kunna stärka vår närvaro, support och säljorganisation.

- Det känns spännande att ta nästa steg på vår resa, säger Anker Solutions VD Peter Ekvall.

- Tack vare ett närmare samarbete med Winpos kommer vi kunna erbjuda befintliga och nya kunder en bättre totallösning.

Anker Solutions kommer att fortsätta sin verksamhet som idag med huvudkontoret i Solna och Peter Ekvall fortsätter som VD.


Om Winpos Group


Winpos Group hör till de ledande affärssystemsleverantörerna inom POS och Travel i norra Europa. Vi har vårt huvudkontor i Umeå samt dotterbolagskontor i Vasa (FI), Mariehamn (FI) Helsingfors (FI), Oslo (NO), Rönne (DK), Hamburg (GER), Kosice (SVK), London (UK), Leeds (UK), Seattle (US) samt Fort Lauderdale (US).

Winpos Group sysselsätter över 150 erfarna och engagerade experter och omsätter ca 180 miljoner kronor.

Vi tillhandahåller kompletta och avancerade systemlösningar som är baserade på egenutvecklade programvaror. Hittills har vi levererat egenutvecklade lösningar till 12 olika länder. Våra kunder representerar många olika branscher, såsom retail-, hospitality-, arena- samt färje- och kryssningsbranschen.

Vår mission är att hjälpa våra kunder nå framgång med hjälp av tillförlitliga, innovativa och kostnadseffektiva affärssystem.


För mer information kontakta:


Peter Ekvall, VD Anker Solutions AB                               
+46 73 052 34 88                                                            
peter.ekvall@ankersolutions.se                                      

Oscar Stenberg, Ordförande Winpos Group AB
+46 90 690 32 00
oscar.stenberg@winpos.se


Winpos Anker Solutions
Gå till "Nyheter"

Ta kontakt och boka en produktdemo