Service Desk medarbetare

Oy Winpos Ab är en betydande nordisk leverantör av avancerade kassasystem för olika branscher. Vi betjänar såväl stora, internationella kedjor som enskilda mindre företag. Våra egna kontor finns i Vasa, Helsingfors, Umeå, Stockholm, London och Kosice. Vi innehar ett brett nordiskt nätverk av återförsäljare och samarbetspartners. Vi har även återförsäljare utanför Norden.

Vi söker nu till vårt finska huvudkontor i Vasa medarbetare till vårt

 

Service Desk Team

 

Till dina arbetsuppgifter inom vår kundsupport hör bl.a. att ta emot inkommande samtal och epost från avtalskunder, hantera IT-stöd för PC-baserad miljö inkluderande kringutrustning såsom kvittoskrivare, streckkodsläsare och betalterminaler, samt att jobba med fjärrsupport med fokus på vårt egenutvecklade kassasystem och därtill hörande problemlösning.

Vi önskar att du har en för uppgiften lämplig teknisk utbildning, en positiv inställning till problemlösning, bra förmåga till samarbete inom team samt en genuin vilja att lära dig nya saker. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter räknas som ett plus.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, konkurrenskraftig lön samt möjligheter till att utvecklas till en specialist inom Point of Sale -branschen.

Blev du intresserad? Skicka i så fall senast 05.04.2021 en fritt formulerad ansökan, cv, samt löneanspråk till: rekry2@winpos.fi

Tilläggsinformation om uppgiften i fråga ger Johan Byholm, tfn +358 (0)44 771 2547.

 

Ta kontakt och boka en produktdemo