Systemutvecklare

Oy Winpos Ab är en betydande nordisk leverantör av avancerade kassasystem för olika branscher. Vi betjänar såväl stora, internationella kedjor som enskilda mindre företag. Våra egna kontor finns i Vasa, Helsingfors, Umeå, Stockholm, London och Kosice. Vi innehar ett brett nordiskt nätverk av återförsäljare och samarbetspartners. Vi har även återförsäljare utanför Norden.

Vi söker nu till vårt finska huvudkontor i Vasa en

 

SYSTEMUTVECKLARE

 

Vi arbetar främst i MS Visual Studio- och .NET -miljö. Vår produktportfölj inkluderar allt från mera traditionella desktop- och webapplikationer till mobilappar för Android och iOS. Våra utvecklingsprocesser är baserade på agila arbetsmetoder. Vi förutsätter goda kunskaper i SQL-databashantering.

Till dina uppgifter hör exempelvis utveckling av nya program och funktioner, integrationer till andra system samt underhåll av våra befintliga system. Med tiden kan du även förväntas delta i möten med kunder och partners för att exempelvis diskutera och planera nya funktioner.

Vi önskar att du har en för uppgiften lämplig teknisk utbildning, ambitioner, en positiv attityd samt att du är beredd att göra det lilla extra för att uppnå resultat. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter räknas som ett plus.

Vi erbjuder dig en chans att utvecklas till ett proffs inom IT-utveckling i ett internationellt och snabbt växande företag. Du kommer att vara en del av ett starkt och positivt arbetsteam med mångårig branscherfarenhet. Din lön kommer självklart att vara konkurrenskraftig.

Blev du intresserad? Skicka i så fall senast 05.04.2021 en fritt formulerad ansökan, cv, samt löneanspråk till: rekry1@winpos.fi

Tilläggsinformation om uppgiften i fråga ger företagets CTO Kim Vestergård, tfn +358 (0)50 523 3245.

 

 

Ta kontakt och boka en produktdemo