Projektledare

Oy Winpos Ab är en betydande nordisk leverantör av avancerade kassasystem för olika branscher. Vi betjänar såväl stora, internationella kedjor som enskilda mindre företag. Våra kontor finns i Helsingfors, Vasa, Umeå, Stockholm, London och Kosice. Vi innehar ett brett nätverk av återförsäljare och samarbetspartners såväl i som utanför Norden.

VI SÖKER NU TILL VÅRT KONTOR I HELSINGFORS EN

 

PROJEKTLEDARE

 

Till dina uppgifter som projektledare hör projektplanering, -ledning samt -koordinering under projektens hela livscykel. Du fungerar som en aktiv länk mellan projektens olika parter. Vid behov hjälper du även vårt försäljningsteam med projektplanering redan i offertskedet.

För att bli framgångsrik i arbetet krävs erfarenhet i synnerhet av kundbetjäning. Du kommer att utgöra en del av ett team med gedigen kunskap om kassasystem och du kommer att vara stationerad i Sockenbacka, Helsingfors.

Uppgiften kräver baskunskaper inom datateknik och en positiv kundbetjäningsattityd. Specifik branscherfarenhet är inte ett krav, men kommer att vara en fördel. Din utbildningsbakgrund kan variera, det viktigaste är att du har förmågan att lära dig och anamma nya saker inom datateknik och kassasystem. Du vill och kan arbeta självständigt och ansvarsfullt, men är också en lagspelare. Som person är du utåtriktad och samarbetsinriktad. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och engelska, övriga språkkunskaper är till din fördel.

Blev du intresserad? Om du tror att du kan vara personen vi söker, skicka in din ansökan, cv samt löneanspråk till rekry3@winpos.fi senast 05.04.2021.  

Tilläggsuppgifter om uppgiften ger Jari Palomäki +358 (0)44 317 1424.

 

Ta kontakt och boka en produktdemo