Lediga tjänster

Oy Winpos Ab är en betydande nordisk leverantör av avancerade kassasystem för olika branscher. Vi betjänar såväl stora, internationella kedjor som enskilda mindre företag. Våra egna kontor finns i Vasa Helsingfors, Umeå, Stockholm, London och Košice. Vi innehar ett brett nordiskt nätverk av återförsäljare och samarbetspartners. Vi har även återförsäljare utanför Norden.

Vi söker nu till vårt finska huvudkontor i Vasa en

IT-UTVECKLARE

 

Vi arbetar främst i MS Visual Studio- och .NET -miljö. Vår produktportfölj inkluderar allt från mera traditionella desktop- och webapplikationer till mobilappar för Android och iOS. Våra utvecklingsprocesser är baserade på agila arbetsmetoder. Vi förutsätter goda kunskaper i

SQL-databashantering. Erfarenhet av grafisk design räknas som en merit.

Till dina uppgifter hör exempelvis utveckling av nya program och funktioner, integrationer till andra system samt underhåll av våra befintliga system. Med tiden kan du även förväntas delta i möten med kunder och partners för att t.ex. diskutera och planera nya funktioner.

Vi önskar att du har en för uppgiften lämplig teknisk utbildning, ambitioner, en positiv attityd samt att du är beredd att göra det lilla extra för att uppnå resultat. Du kan antingen vara nyutexaminerad eller ha några års arbetserfarenhet med dig i bagaget.

Vi erbjuder dig en chans att utvecklas till ett proffs inom IT-utveckling i ett internationellt och snabbt växande företag. Du kommer att vara en del av ett starkt och positivt arbetsteam med mångårig branscherfarenhet. Din lön kommer självklart att vara konkurrenskraftig.

Blev du intresserad? Skicka i så fall senast 10.06.2020 en fritt formulerad ansökan, cv, samt löneanspråk till: rekry@winpos.fi.

Tilläggsinformation om uppgiften ifråga ger företagets CTO Kim Vestergård, tfn 050 523 3245.

 

 

Ta kontakt och boka en produktdemo