Restaurang Holy Smoke

Holy Smoke restaurangkassa


Restaurang Holy Smoke- med fokus på kvalitet och snabb service

 

Winpos och Holy Smoke har samarbetat i ett år. Med ett nymodigt kassasystem ville restaurangen minska felmarginalerna samt öka effektiviteten för affärsverksamheten och på servicen.

Restaurangen Holy Smoke ligger vid torget i Seinäjoki. Verksamheten innefattar en nattklubb och matrestaurang. Vi möts av en mild rökdoft från en stor grill med öppen eld, hjärtat för Holy Smoke. Vid valet av råvaror satsar man på närproducerat och man strävar till att tillreda alla portioner från grunden. Förutom á la carte listan serveras en smakrik lunch på vardagarna och på lördagarna dukar man upp till brunch.

Vi startade vår verksamhet med en traditionell kassamaskin år 2015, men genast från början stod det klart att vi kommer att ta i bruk ett kassasystem. Kassamaskinen var oeffektiv och klumpig i användningen, servitörerna skrev upp beställningarna på lappar och mycket tid gick till spillo p.g.a alla dessa manuella arbetsskeden, berättar Jani Ketola, ägare till Holy Smoke.

Diskussionerna om ett nytt kassasystem påböjades med Anvia i Seinäjoki 2016. Anvia rekommenderade Winpos för Ketola och projektet tog fart. Winpos var det mest rationella alternativet för oss då man såg till funktionaliteterna och prissättningen, minns Ketola.

Installationen och utbildningen var mycket tydlig. Speciellt nöjda har vi varit med den projektansvariga Ari-Pekka Kattainen från Winpos. För oss är det en fördel att vi har en egen kontaktperson på Winpos, som känner till projektet.

Holy Smoke har i bruk två fasta kassapunkter och 3 mobila terminaler samt integrerade kortläsare. Efter ibrukttagningen av kassasystemet har man märkt en stor skillnad i verksamheten; den har blivit mera effektiv och tydlig. Jag kan uppriktigt rekommendera Winpos även för andra restauranger- informationsöverföringen mellan de fasta kassapunkterna, mobila terminalerna och köket fungerar. En klar förbättring märks även i försäljning- och lageruppföljningen. Bland annant skrivs rapporterna till myndigheterna ut automatiskt enligt tidsinställningarna och skickas vidare direkt från systemet, gläds Ketola.

Ketola avslöjar slutligen att man troligen kommer att vara i behov av flera kassor, eftersom man har planer på att öppna Holy Smoke restauranger även i andra städer.

Publicerad 23.02.2017

Mera information:
 

Ta kontakt och boka en produktdemo