Hotell-Restaurang-Bowlinghall Alvariini

Mångsidig kassalösning och pålitlig partner


Hotell-Restaurang Alvariini i Alajärvi har samarbetat med Winpos i fem år. Hotellföretagarna Tomi och Salla Hemminki är nöjda med sitt val av kassaystem. - Vi hade ingen tidigare erfarenhet av kassasystem, men man kan väl säga som så att alla som har använt en dator också klarar av att använda Winpos, säger Tomi med ett skratt.

ALVARIINIS KASSAMILJÖ är omfattande. Med tre kassaterminaler sköts ett hotell, en restaurang, en bowlinghall, biljettförsäljning, en garderob samt konferens- och bastubokningar. - Vi säljer också tjänstepaket, såsom teater- och tykypaket, berättar Salla och fortsätter: - Winpos är en praktisk och enkel kassalösning som passar vår verksamhet utmärkt.

I Alvariini har man alltid tillagat maten från grunden och gynnat närproducerade produkter. I oktober bytte Alvariini ut sin à la carte-lista mot närproducerade burgare. Efter detta har besökarmängden mångdubblats, vilket naturligtvis motiverar företagarna. - Kassatjänsterna,såväl beställningar som betalningar, fungerar bra också då tempot dras upp. Det är fantastiskt att folk har tagit emot förändringarna på ett så positivt sätt, säger paret glatt.

Alvariini kassasystem

På fotot: Jouni Mäkynen och Tomi Hemminki

 

HOTELLBOKNINGARNA sköts med Sportums bokningssystem. Winpos försäljningschef Jouni Mäkynen och Tomi diskuterar en integration mellan de båda systemen. - Vi har redan tidigare gjort integrationer till Sportum, så det här gränssnittet är absolut inget problem, säger Mäkynen. Även andra möjliga projekt diskuteras, t.ex. ibruktagning av en köksdisplay och servitörsterminaler.

Den livliga diskussionen fortsätter och reflekterar tydligt ett gott samarbete samt försäljarens intresse gentemot kundens behov. - Vi har alltid fått fantastisk betjäning av Winpos. Min pappa brukade säga att ett dåligt rykte sprids snabbare än ett gott rykte. - Winpos har insett detta och förstått vikten av goda kundrelationer, berömmer Tomi Hemminki.

 Hotell Restaurang Bowlinghall Alvariini

 

Mera information:

 

 

Ta kontakt och boka en produktdemo