Himas

Hamburgarrestaurang Himas Winpos kassasystem

Himas & Winpos

 

Hamburgarrestaurangen Himas i Vasa har använt Winpos kassasystem i ett år. Restaurangen, som är belägen intill Vasa torg, lockar kunder med både sitt rykte och doften från en kolgrill. Himas har ett öppet kök och en urban, vardagsrumslik stämning. I tillagningen av de högklassiga hamburgarna används rena närproducerade råvaror. På menyn finns också öl från lokala småbryggerier. 

Himas ägare Fatos Kavaja äger också en annan restaurang i Vasa. Även pizzerian Illyrians hör till de populäraste restaurangerna i Vasa. I Illyrians använder man fortfarande en traditionell kassaapparat, men denna ska i framtiden bytas ut mot ett kassasystem från Winpos, berättar Kavaja.

- Winpos är ett mycket lättanvänt kassasystem. Rapporterna är tydliga och landar i e-posten varje morgon. All statistik hittas enkelt i systemet. Rapporterna visar de mest sålda artiklarna och med hjälp av försäljningsrapporterna kan vi beräkna åtgången och minska svinnet. Även själva kassaprogrammet är lättanvänt.

Fatos Kavaja rekommenderar gärna Winpos för restaurangbranschen. - Ja, verkligen. I själva verket har jag redan gjort det åtskilliga gånger. Bland annat restaurangen Little Pub i Vasa valde Winpos delvis tack vare min rekommendation, säger den glada restauratören med ett skratt.

- Vårt samarbete har fungerat otroligt bra. Jag hade aldrig kunnat vänta mig så här bra betjäning när vi tog i bruk systemet. Jag vill särskilt tacka Winpos kundsupport för att vi vid behov alltid fått mycket snabb hjälp. Tack till Winpos för gott samarbete!

Mera info:

 

Ta kontakt och boka en produktdemo