Capperi

Pizzeria Capperi

 

 

Kvarterspizzeria Capperis bord bokas redan föregående kväll
 

Pizzerian Capperi som är specialiserad på napolitansk pizza har använt Winpos kassasystem i 2 år. Capperi öppnade sin första pizzeria i Åggelby år 2017 med strålande framgång och öppnar inom kort sin andra restaurang i Helsingfors centrum. Winpos har haft glädjen att få följa Capperis framgång och tillväxt.

För två år sedan bestämde sig några vänner för att starta en restaurang där de själva skulle trivas, i sina hemkvarter. Resultatet blev restaurang Capperi, som snabbt blev en av de populäraste pizzeriorna i Helsingfors.

Alla Capperis drygt 50 kundplatser är ofta reserverade. Särskilt kvällstid kan restaurangen fyllas mycket snabbt. Det lönar sig alltså att reservera ett bord på förhand.

- Hemligheten bakom vår framgång består av högklassiga handplockade råvaror och tillbehör som vi själva importerar. De produkter som vi använder har valts till de bästa även i Italien. Men vad gör man inte för Finlands bästa pizzas skull, säger den glada restaurangchefen Miguel Angel Papaianni med ett skratt, och tillägger att god kundbetjäning är en hjärtesak för Capperi.  

Äkta napolitansk pizza gräddas i en kopparbelagd ugn i 460 graders värme i endast en minut. Tack vare tillagningsmetoden och de äkta och högklassiga råvarorna är Capperi den enda pizzerian i Finland som beviljats medlemskap i Associazione Pizza Napoletana Gourmet.

 

Härnäst erövras Helsingfors centrum

2019 inleds i spännande tecken. Capperi utökar sin verksamhet och öppnar en ny restaurang på Richardsgatan i Helsingfors centrum. Restaurangen har ett centralt läge och 45 kundplatser. Öppningen firas 8.2.2019.

Också den nya restaurangen ska ta i bruk Winpos kassasystem. Med systemets kedjestyrning kan man centraliserat följa upp och styra båda restaurangernas verksamhet. 

- Vårt samarbete med Winpos har fungerat utmärkt. Systemet är lättanvänt och snabbt. Vi har alltid snabbt fått hjälp vid behov. Jag kan rekommendera Winpos även för andra restauranger, säger Miguel Angel Papaianni.

 

Mera information:

 

 

Ta kontakt och boka en produktdemo