Muminvärlden

Muminvarlden
Muminvärlden är en långvarig Winpos-kund


I Muminvärlden har man använt Winpos kassasystem i flera år och är mycket nöjda med kassasystemet. "Winpos är ett lättanvänt och logiskt system. Alla funktioner finns konsekvent på rätt ställen. Vi driver en säsongverksamhet och personalen måste snabbt lära sig att använda kassasystemet, eftersom vi inte har tid för långa utbildningar", berättar administrativa direktören Jarkko Kuitunen. "Winpos är också en utmärkt biljettförsäljningskassa. Kassabetjäningen löper snabbt och vi kan även använda andra program på samma maskin."

Tydlig och snabb rapportering

Jarkko Kuitunen har också arbetat mycket med Winpos back office-program och lovordar programmets rapporteringsegenskaper som gör underhållet av bokföringskontona enkelt. "Förut fick jag försäljningsinformationen per kostnadsställe och jag var tvungen att skriva ut tjugo olika rapporter till bokföraren. Idag behöver jag bara skriva ut tre rapporter som jag kan skicka med e-post. Winpos är ett mycket mångsidigt men lättanvänt program", säger Kuitunen.

Fungerande kundsupport i problemsituationer

"Vårt samarbete med Winpos har alltid fungerat väl och deras kundsupport har fungerat utmärkt. I problemsituationer ringer vi till Winpos Helpdesk som snabbt löser eventuella problem via fjärrkontakt", säger Jarkko Kuitunen.

Muminvärlden i Nådendal grundades 1993 på initiativ av Dennis Livson, producent för tv-serien I Mumindalen. Mumindalen har årligen ca 220 000 besökare. I temaparken får man träffa muminfigurer och bekanta sig med deras liv.

 

Mera information:

Ta kontakt och boka en produktdemo