Duudsonit Activity Park


DAP Kassajarjestelma

Duudsonit Activity Park förlitar sig på hederlig österbottnisk betjäning

Duudsonit Activity Park öppnade sina dörrar i Seinäjoki 3.8.2014. Projektet hade en stram tidtabell. På tre månader byggdes en imponerande aktivitetspark, en restaurang och ett daghem i en gammal industrihall på 5000 m2. Dudesons deltog själva i planeringen av utrymmena och parken erbjuder möjligheter att prova på många av deras tokiga tilltag. Duudsonit Acitivity Park lämpar sig för såväl stora som små samt även företag, för i parken finns dessutom högklassiga bastu- och konferensutrymmen.

Verksamheten har fått en god start. Företagets styrelseordförande Jani Karvonen och vd Maarit Karvonen är nöjda med det första året. - Vi hade 12 000 besökare som mål och det ser nog ut som om vi kommer att uppnå det.

Som kassasystem valdes en helhetsmässig servicelösning

Duudsonit Activity Park valde en helhetsmässig kassalösning bestående av Winpos kassasystem, Anvias webbutik och ekonomiprogrammet Netvisor. Helheten levererades i samarbete med det lokala företaget Anvia Företagstjänster Ab. - Vi ville ha en smart helhetslösning som fungerar i realtid. Vår huvudsakliga samarbetspartner Anvia rekommenderade Winpos kassasystem. Winpos har färdiga gränssnitt till Anvias webbutik och ekonomiprogrammet Netvisor. Det kändes praktiskt att få alla tjänster från ett ställe, och det sparade både tid och pengar. Dessutom finns hjälpen alltid nära om det skulle behövas, berättar Jani Karvonen.
Den utmanande leveranstidtabellen utgjorde inget problem för Winpos.

Winpos fick en mycket stram leveranstidtabell. - Det var dessutom sommar, så vi hade inte full personalbesättning, men vi gjorde vårt bästa för att tidtabellen skulle hålla. Både demovisningar och avtalsunderteckningar avklarades raskt. Leveransförberedelserna inleddes genast. Trots semestertiderna lyckades vi ordna behövliga installationer och utbildningstillfällen för parkens personal. Projektets tidtabell höll och kassapunkterna var redo att ta emot betalningar på öppningsdagen, berättar Winpos försäljningschef Jouni Mäkynen.

Winpos Activity park

Fungerande integration garanterar tillförlitlig dataöverföring mellan systemen

Duudsonit Activity Park har nu använt Winpos kassasystem i nästan ett år. – Kassasystemet och integrationerna har fungerat bra. Alla löften har hållits och helheten fungerar så som det var tänkt, säger Jani Karvonen.

All data mellan webbutiken och kassasystemet överförs i realtid. När produktuppdateringar görs i kassan, överförs informationen med detsamma till webbutiken. På motsvarande sätt överförs informationen om köpta produkter från webbutiken direkt till kassasystemet.

Gällande integrationen mellan Netvisor och Winpos fick Duudsonit Activity Park agera som Winpos pilotkund. För parkens bokföring ansvarar Talousruutu Seinäjoki Oy. Bokföraren Ritva Kekola har varit nöjd med integrationen. - Ibruktagningen av Netvisor har underlättat och försnabbat ekonomiförvaltningen. Mycket av det manuella "handarbetet" och pappersarbetet har fallit bort. Kassarapporten överförs direkt till programmet, vilket har inneburit en stor avlastning i våra dagliga rutiner. På verifikaten behöver vi endast bearbeta skattesatserna, så att programmet registrerar momsen rätt. Bokföringen sker i realtid, berättar Kekola. I problemsituationer får man snabbt tag i rätt person.

Personalen i Duudsonit Activity Park lärde sig snabbt att använda det nya kassasystemet, trots att tidtabellen inte tillät många utbildningstillfällen. Maarit Karvonen har varit nöjd. - Alla hos oss behärskar det lättanvända kassaprogrammet. I backoffice-programmet finns ännu några egenskaper som vi inte hunnit bekanta oss med. I de få problemsituationer som uppstått har vi kontaktat Winpos kundsupport och fått snabb betjäning. Vi har inte behövt vänta i någon telefonkö, utan snabbt fått tag i rätt person, berättar Maarit Karvonen belåtet.

Pirttihirmu kassa

I Duudsonit Activity Park har man 5 Aures Sango -kassapunkter och ett virtuellt back office-system.
På bilden sommarjobbaren Timi Isoaho.

 

Mera information:

 

 

 

 

Ta kontakt och boka en produktdemo