Svenska Hockeyligan

SHL arenor Winpos

Det har nu gått sex år sedan samarbetet mellan Svenska Hockeyligan och Winpos inleddes. Därför är vi väldigt stolta över den avtalsförlängning som partnerna nu kommit överens om. Samarbetet innebär att Winpos även fortsättningsvis kommer att leverera sitt system och sina tjänster till SHL-klubbarnas arenor.

I samarbetet ingår förutom Winpos kassasystem, Megastore, även hårdvaror och kringutrustning till kassor, kiosker, restauranger och barer. Ambitionen har varit och är, att skapa en trygg systemlösning som optimerats för att klara de behov som hockeyn ställer på snabba och säkra transaktioner, under väldigt korta tidsperioder. Samtidigt läggs stor vikt vid nya funktioner som kan öka intäkterna till klubbarna, samt skapa helt nya intäktsströmmar.

Arenaidrotten, där säljperioderna vanligtvis består av halvtids- eller periodpauser, är beroende av ett fungerande kassasystem, även då exempelvis nätverket sviktar eller drabbas av avbrott. Just detta är en av Winpos styrkor, vilket elitidrotten och hockeyn satt stor vikt vid.

I Winpos leverans ingår som grundfunktionalitet att erbjuda klubbarna nya funktioner såsom självbetjäningskassor, avancerad lagerfunktionalitet, mobila försäljningsappar, arenakort, multipla betalterminaler kopplade mot en och samma kassa, plus mycket mer.

- Att vi nu tecknar en förlängning och går in på det sjunde året av detta samarbete, ser jag som ett tecken på att vår långsiktiga strategi och vision ligger helt i linje med marknadens förväntningar. Vår ambition är att kunna erbjuda moderna och innovativa lösningar i branschens framkant, säger Oscar Stenberg, koncern VD för Winpos Group.

Mera information:

 

 

Ta kontakt och boka en produktdemo