Centraliserade kassasystem för arenor och evenemang

Kortare kötider och effektivare uppföljning

 


 

Modulart kassasystem

 

Modulär lösning för arenor

Arenalösningen är idealisk för miljöer med flera försäljningspunkter och kassaterminaler, såsom biljettförsäljningspunkter, restauranger och butiker. Den modulära lösningen växer alltid i takt med dina behov och kan användas tillsammans med många andra program.

Biljettförsäljning online

 

Online-beställningar och biljettförsäljning

Spara kundernas tid och öka din försäljning på nätet. Winpos samarbetar med flera leverantörer av bokningssystem och webbutiker.

VIP kundfunktion

 

VIP- och stamkundsfunktioner

Med hjälp av Winpos stamkundshantering och lättanvända kundregister tar du väl hand om dina kunder. Belöna dina VIP- och stamkunder. Skapa riktade erbjudanden och kampanjer. Kassasystemet kan också anslutas till olika CRM-system.

Betalterminaler och mobilbetalningar

 

Modern hantering av betalningar

Vi samarbetar med flera ledande leverantörer av betalterminaler och mobilbetalningar, bl.a. Nets, Verifone och MobilePay SEQR.

Mobilkassa

 

Mobila kassasystem

Winpos fungerar i alla windows-tablets. En mobil kassa försnabbar betjäningen. Om du dessutom har en trådlös betalterminal kan betalningen skötas t.ex. direkt vid kundens bord.

Preorder förhandsbestallningar

 

Preorder -förhandsbeställning

Undvik långa biljettköer och det allmänna kaoset under halvtider och pauser. Med hjälp av Preorder-programmet som kan anslutas till ditt system kan besökarna beställa och betala biljetter, drycker, mat mm. till sina egna platser redan innan evenemanget börjat.

Försäljningsuppföljning

 

Centraliserad uppföljning i realtid

Sales Dashboard är ett webbläsarbaserat program med hjälp av vilket du i realtid kan följa upp verksamhetsställenas och kassapunkternas försäljning i en klar och tydlig grafisk vy, oberoende av var du befinner dig och vilken slags enhet du använder.

Winpos Helpdesk

 

Tjänstvillig kundsupport

Winpos kundsupport betjänar dig varje dag, även kvällstid och helgdagar. Du kan lämna en stödbegäran på adressen help.winpos.fi,per telefon eller e-post.

Installationstjanster

 

Omfattande servicenätverk

Winpos är en nordisk kassasystemsleverantör. Tack vare ett starkt samarbets- och servicenätverk finns vi alltid nära dig.

 

 

Kassasystem för små och stora företag 

 

Winpos Minikassa
Kassasystem för enskilda verksamhetsställen

Winpos kassasystem lämpar sig väl för miljöer med endast en eller några kassapunkter. Systemet är enkelt att integrera med andra program, såsom biljett- och bokningssystem samt webbutiker.

 

Winpos kedjestyrning Helhetslösningar för kedjor

Vårt skalbara kassasystem anpassar sig alltid enligt din kedjas behov. Tack vare lång erfarenhet och ett omfattande partnernätverk kan vi erbjuda mångsidiga kedjehanteringslösningar för arenamiljöer.

Flera nordiska arenor använder Winpos kassasystem

 

Winpos är en erfaren leverantör av kassasystem för arenor. Många arenor i Finland och Sverige använder redan Winpos centraliserade kassasystem för arenor, och inte utan orsak.

Areena kassasystem referenser
 

Färdiga kopplingar till de vanligaste programmen i din bransch

 

Bekanta dig med våra samarbetspartners

 

Winpos partnerit 2019

Winpos partners

 

Modern och effektiv kassautrustning utgör en del av helheten

 

Winpos kassasystem fungerar i alla Windows-enheter. Vår moderna och högklassiga kassautrustning är slittålig och ämnad för företagsbruk. Vi levererar kompakta kassaterminaler, mobila enheter, streckkodsläsare, kvittoskrivare, kassalådor och annan tilläggsutrustning.

Kassasystem

Winpos kundsupport står alltid till din tjänst

 

I Winpos kundsupport arbetar proffs inom informationshantering och kundbetjäning som vid behov assisteras av vårt programutvecklingsteam och projektets ansvarsperson. Du kan lämna en stödbegäran med blankett, via e-post eller per telefon. Vår kundsupport står till ditt förfogande varje dag, även kvällstid.

 

Winpos Kassasystem Helpdesk team

Ta kontakt och boka en produktdemo