Cloud-baserade tjänster

Winpos Cloud Virtualserver

 

Winpos Cloud är ett alternativ till den traditionella fasta servern. Winpos Cloud virtualservern ger dig snabb och säker tillgång till alla dina butikers uppgifter. Du är inte beroende av din kontorsserver och du behöver inte oroa dig för att viktig information ska försvinna eller att din server ska gå sönder. 

 

Varför välja en virtualserver?

 

  • Spara utrymme, elektricitet och servicekostnader
  • Förbättra företagets datasäkerhet
  • Enklare serverstyrning
  • Skalbarhet: Serverns storlek och kapacitet kan justeras enligt företagets eller kedjans behov

 

Är informationen säker i molnet?

 

  • Säkerhetskopieringen av virtualserverns information utförs till ett fysiskt separat IT-utrymme, vilket innebär att inte ens en större olycka leder till en förlust av informationen.
  • Internetanslutningarna kopplas till serverutrymmet längs flera olika rutter, vilket innebär att förbindelsen är snabb även om det skulle uppstå fel i någon av anslutningarna.
  • Servrarna är belägna i Finland och de är kopplade till en snabb nätanslutning.

 


 

 

Mobila lösningar

Winpos skalbara kassasystem fungerar utmärkt även i mobila enheter. Med hjälp av en mobil terminal försnabbar du kundförtjäningen samtidigt som du minskar risken för fel.

Winpos mobila kassasystem

Omnichannel

Med Winpos Omnichannel kan du sälja dina produkter i både din fysiska butik och en webbutik samtidigt. Vår centraliserade lösning effektiverar din affärsverksamhet.

Winpos Omnichannel

Kedjestyrning

Med hjälp av Winpos följer du centraliserat upp din verksamhet i realtid, oberoende av hur många verksamhetsställen eller försäljningskanaler du har.

Winpos Kedjestyrning

Ta kontakt och boka en produktdemo