Ta kontakt

Ta kontakt och boka en demonstration hos din närmaste Winpos-försäljare. Våra kontor är belägna i Stockholm och Umeå.

Kontaktbegäran

Ring
010 1959 200Bisnode 2015

Restaurangsystem

Effektivt och mångsidigt restaurangsystem

Winpos kassasystem för restauranger (AnkerPOS) är ett komplett och användarvänligt system som fyller alla krav och behov inom HoReCa-sektorn. Restaurangsystemets mångsidiga men lättanvända egenskaper i kombination med våra trådlösa betalterminal- och kassalösningar garanterar snabb och smidig kundbetjäning i alla miljöer från stora restaurangkedjor till små kaféer.

Anker Solutions

Winpos Sweden AB säljer själv inte restaurangsystem till slutkunder, utan det sköts på den svenska marknaden av vår pålitliga och erfarna återförsäljare Anker Solutions AB. Anker Solutions har lång och gedigen erfarenhet inom resturangsektorn, och de tillhandahåller ett stort urval av flexibla lösningar och tjänster samt support för såväl stora som små företag i hela landet.

Från Winpos Swedens sida rekommenderar vi varmt att ni kontaktar våra kolleger på Anker Solutions ifall ni har behov av nya , moderna och pålitliga lösningar för just er verksamhet inom restaurangbranschen. Kontaktuppgifter till Anker Solutions kontor i Stockholm, Uppsala, Sundsvall, Växjö och Visby hittar ni under fliken ”Återförsäljare”.

Mer information finner ni på Ankers Solutions egen hemsida.

 

Anker Solutions

 

Anker POS restaurangsystem